رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران می‌گوید وجود تعرفه‌های مناسب برای واردات قطعات کامپیوتر سبب شده است کالای قاچاق در این صنف ( قطعات کامپیوتر ) وجود نداشته باشد.


سیدمهدی میرمهدی کمجانی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: تعیین تعرفه ۵ درصدی برای واردات قطعات کامپیوتر، قاچاق این محصولات را بدون صرفه اقتصادی کرده است و به همین دلیل اکنون کالای قاچاق در این صنف ( قطعات کامپیوتر ) وجود ندارد.
به گفته وی تنها یک مورد از کالای رایانه‌ای با تعرفه ۱۵ درصدی وارد می‌شود که اتحادیه در تلاش است با رایزنی این تعرفه هم کاهش یابد.

کمجانی به شروع کار اطلاع رسانی درباره مبارزه با قاچاق کالا در این صنف ( قطعات کامپیوتر ) از شهریور ماه امسال اشاره کرد و گفت: فعالیت برای جمع‌آوری کالاهای قاچاق از ابتدای شهریور ماه انجام و متعاقب آن بازرسی‌ها آغاز شد.
رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران خاطرنشان کرد: همه کالاهای قاچاق موجود در واحدهای صنفی قطعات کامپیوتر جمع‌آوری شده است و برای آنکه دارندگان آنها با زیان مواجه نشوند، مقرر شد با نصف قیمت در شهرستان‌ها بفروشند.

کمجانی می گوید، طرح مبارزه با قاچاق کالا که مقرر بود از ابتدای مهرماه آغاز شود با هماهنگی اتاق اصناف به ۱۵ مهر ماه موکول و در نهایت قرار شد از ابتدای آبان ماه در کلیه واحدهای صنفی اجرا شود.
میرمهدی کمجانی تاکید کرد: اکنون هیچ نوع قطعات کامپیوتر قاچاق در واحدهای صنفی تحت پوشش این اتحادیه وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، طرح برخورد با عرضه کالاهای قاچاق در واحدهای صنفی از روز شنبه اول آبان ماه از سوی بازرسان اتاق اصناف ایران آغازشد.
پس از واگذاری نظارت بر عرضه کالای قاچاق در واحدهای صنفی به اصناف، از روز شنبه گروه‌های بازرسی اصناف، طرح جامع و هدفمند برخورد با کالای قاچاق را به اجرا گذاشتند.
طرح مبارزه با قاچاق کالا در واحدهای صنفی از اوایل مهرماه با حضور مسوولان اتحادیه لوازم خانگی در خیابان امین حضور تهران آغاز شد و قرار بود پس از لوازم خانگی سایر اصناف هم مورد بازرسی سازمان تعزیرات قرار گیرند.